Brugeradministration

Sidst opdateret den tirsdag den 16. juli 2024

Hvad er brugeradministration?

Med brugeradministration kan du tilføje brugere til din AccuRanker-konto med deres login.

Med brugeradministration kan du

Brugerroller og tilladelser

En brugerrolle definerer en brugers funktionelle rolle. Brugere kan derefter tildeles tilladelser baseret på deres rolle. Nedenstående matrix viser de forskellige roller og tilladelser for hver rolle.

Table showing the various user permissions for Admin, Super User, Write User, and Read User

Brugeradministration

Du kan få adgang til brugeradministration ved at klikke på Konto og derefter på Brugere.

Følg disse trin for at tilføje en ny bruger og definere brugerens rolle:

1. Vælg "Tilføj bruger" for at åbne modalen for brugeroprettelse.
  2. Indtast brugerens navn og e-mail, og tildel derefter brugeren en rolle og arbejdsområde(r).
Screenshot showing the "Invite New User" modal

Bemærk: Brugerroller er integreret i AccuRanker Workspaces. Workspaces giver administratorer mulighed for at kontrollere, hvilke søgeordsgrupper og dermed hvilke domæner hver bruger har adgang til. Dette sikrer, at brugerne kun ser de domæner, der er relevante for deres arbejde, hvilket forbedrer effektiviteten og sikkerheden. Læs mere om AccuRanker Workspaces her: AccuRanker Workspaces: Organiser brugernes adgang til søgeordsgrupper

For at redigere eller slette en bruger skal du åbne User Management Table ved at klikke på Account og derefter Users. Vælg blyantikonet ved siden af den relevante bruger for at redigere brugeren eller skraldespandsikonet for at slette brugeren.

Screenshot showing the Users page featuring the User Management Table

NB: Migrationsstrategi (midlertidig inkludering)

For at sikre en smidig overgang til det nye system har vi implementeret følgende migreringsstrategi:

• Nuværende administratorbrugere: Alle eksisterende administratorbrugere beholder deres administratorstatus.
  • Andre brugere: Alle andre brugere er nu udpeget som superbrugere. Det betyder, at de får adgang til arbejdsområdet Alle grupper, hvilket sikrer, at de fortsat har fuld domæneadgang.
Øg din synlighed
Øg din synlighed, øg din forretning

Øg din synlighed, øg din forretning

Udforsk verdens hurtigste og mest præcise rank tracker for dybdegående SEO-indsigt. Aftal et møde for at afdække væksttaktikker, der skiller dig ud i det digitale landskab.
Planlæg et møde
Luk