Google: Filter-menu

Sidst opdateret den torsdag den 7. marts 2024

Filter-menuen vises øverst i Googles SERP og giver brugerne mulighed for at forfine deres søgeresultater baseret på specifikke kriterier. Denne funktion er især almindelig for søgninger relateret til shopping, nyheder og billeder. Brugerne kan filtrere resultaterne efter en række parametre, herunder dato, prisklasse, farve eller den type indhold, de er interesserede i (f.eks. fora, anmeldelser). Filtermenuen hjælper brugerne med hurtigt at finde de mest relevante oplysninger eller produkter i forhold til deres behov.

Google-resultater på desktopfilter-menu-desktop.pngGoogle-resultater på mobilfilter_menu_desktop.png

Læs mere her

Google: Forskningsprodukt

Google: Jobopslag

Googles videnspanel

Øg din synlighed
Øg din synlighed, øg din forretning

Øg din synlighed, øg din forretning

Udforsk verdens hurtigste og mest præcise rank tracker for dybdegående SEO-indsigt. Aftal et møde for at afdække væksttaktikker, der skiller dig ud i det digitale landskab.
Planlæg et møde
Luk