AccuRanker-arbeidsområder: Organiser brukertilgang til søkeordgrupper

Sist oppdatert den torsdag 11. juli 2024

Hva er arbeidsområder i AccuRanker?

AccuRanker Workspaces gjør det mulig for administratorer å kontrollere hvilke søkeordsgrupper, og dermed hvilke domener, hver bruker har tilgang til. Dette sikrer at brukerne bare ser de søkeordene og domenene som er relevante for arbeidet deres, noe som forbedrer effektiviteten og sikkerheten.

• Automatisk "Alle grupper"-arbeidsområde: Alle administratorer og superbrukere i organisasjonen tilhører automatisk arbeidsområdet "Alle grupper", som gir tilgang til alle søkeordsgrupper og domener. Les mer om brukerroller her: Brukeradministrasjon
  • Tilpassbare arbeidsområder: Opprett flere arbeidsområder for å definere grupper av søkeord for spesifikke brukerbehov. Hver konto tillater opptil to arbeidsområder. Hvis du trenger flere, kan du kontakte vår kundestøtte eller din CSM for å få et tilbud.

Fordelene ved å bruke AccuRanker-arbeidsområder

• Forbedret organisering: Segmenter søkeorddata og domenetilgjengelighet etter team, region eller kunde.
  • Forbedret brukeropplevelse: Brukerne ser bare relevante søkeorddata og domener.
  • Økt sikkerhet: Kontroller tilgangen til sensitive søkeorddata.

Merk: Tenk på grupper som mapper. De lar deg gruppere flere domener for enklere administrasjon. Du kan lære mer om grupper her.

Opprette et arbeidsområde

1. Åpne Arbeidsområder fra Konto-menyen i navigasjonsmenyen til venstre. (Dette er bare tilgjengelig for administratorer og superbrukere).
Screenshot showing the menu location of the workspaces entry in the main menu
  1. Velg "Legg til arbeidsområde" for å åpne modalvinduet for oppretting av arbeidsområde.
Screenshot showing the placement of the "Add workspaces" button on the Workspaces page
  1. Definer parameterne for arbeidsområdet. Du kan legge til flere grupper og brukere i arbeidsområdet.
Screenshot of the "Add New Workspace" modal
  1. Du kan redigere brukerne som har tilgang til arbeidsområdene dine, ved å velge Rediger-ikonet.
Screenshot of the "Edit Workspace" modal

Tips

• Definer navnekonvensjoner for enkel identifikasjon.
  • Husk å legge til tydelige beskrivelser for hvert arbeidsområde.

** Merk:** Brukeradministrasjon er integrert i AccuRanker Workspaces. Med brukeradministrasjon kan du legge til brukere på AccuRanker-kontoen din og definere hvilke(t) arbeidsområde(r) hver bruker har tilgang til i AccuRanker. Les mer om AccuRanker User Management her: Brukeradministrasjon

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.
Avtale et møte
Lukk