Brukeradministrasjon

Sist oppdatert den tirsdag 16. juli 2024

Hva er brukeradministrasjon?

Med brukeradministrasjon kan du legge til brukere på AccuRanker-kontoen din med deres innlogging.

Med brukeradministrasjon kan du

Brukerroller og tillatelser

En brukerrolle definerer den funksjonelle rollen til en bruker. Brukerne kan deretter tildeles tillatelser basert på rollen sin. Matrisen nedenfor viser de ulike rollene og tillatelsene for hver rolle.

Table showing the various user permissions for Admin, Super User, Write User, and Read User

Brukeradministrasjon

Du får tilgang til brukeradministrasjon ved å klikke på Konto og deretter Brukere.

Følg disse trinnene for å legge til en ny bruker og definere brukerens rolle:

1. Velg "Legg til bruker" for å åpne modalen for brukeroppretting.
  2. Skriv inn brukerens navn og e-postadresse, og tildel deretter brukeren en rolle og et eller flere arbeidsområder.
Screenshot showing the "Invite New User" modal

Merk: Brukerroller er integrert i AccuRanker Workspaces. Med arbeidsområder kan administratorer kontrollere hvilke søkeordsgrupper, og dermed hvilke domener, hver bruker har tilgang til. Dette sikrer at brukerne bare ser de domenene som er relevante for arbeidet deres, noe som forbedrer effektiviteten og sikkerheten. Les mer om AccuRanker Workspaces her: AccuRanker Workspaces: Organiser brukertilgang til søkeordgrupper

For å redigere eller slette en bruker, åpner du User Management Table ved å klikke på Account og deretter Users. Deretter velger du blyantikonet ved siden av den aktuelle brukeren for å redigere brukeren eller søppelbøtteikonet for å slette brukeren.

Screenshot showing the Users page featuring the User Management Table

NB: Strategi for migrering (midlertidig inkludering)

For å sikre en smidig overgang til det nye systemet har vi implementert følgende migreringsstrategi:

• Nåværende administratorbrukere: Alle eksisterende administratorbrukere vil beholde sin administratorstatus.
  • Andre brukere: Alle andre brukere er nå utpekt som superbrukere. Dette betyr at de vil ha tilgang til arbeidsområdet Alle grupper, slik at de fortsatt har full domenetilgang.
Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.
Avtale et møte
Lukk