AccuRanker Arbetsytor: Organisera användarnas tillgång till sökordsgrupper

Senast uppdaterad den torsdag 11 juli 2024

Vad är arbetsytor i AccuRanker?

AccuRanker Workspaces gör det möjligt för administratörer att kontrollera vilka sökordsgrupper, och därmed vilka domäner, som varje användare har tillgång till. Detta säkerställer att användarna bara ser de nyckelord och domäner som är relevanta för deras arbete, vilket förbättrar effektiviteten och säkerheten.

• Automatisk arbetsyta för "alla grupper": Alla administratörer och superanvändare i din organisation tillhör automatiskt arbetsytan "Alla grupper", vilket ger åtkomst till alla nyckelordsgrupper och domäner. Läs mer om användarroller här: Användarhantering
  • Anpassningsbara arbetsytor: Skapa ytterligare arbetsytor för att definiera grupper av nyckelord för specifika användarbehov. Varje konto tillåter upp till två arbetsytor. Om du behöver fler, vänligen kontakta vår kundsupport eller din CSM för en offert.

Fördelarna med att använda AccuRanker Workspaces

• Förbättrad organisation: Segmentera sökordsdata och domäntillgänglighet per team, region eller kund.
  • Förbättrad användarupplevelse: Användarna ser bara relevanta sökordsdata och domäner.
  • Ökad säkerhet: Kontrollera åtkomsten till känsliga sökordsdata.

Observera: Tänk på grupper som mappar. Med hjälp av dem kan du gruppera flera domäner för enklare hantering. Du kan lära dig mer om grupper här.

Skapa en arbetsyta

1. Öppna Workspaces från menyn Account i den vänstra navigeringsmenyn. (Detta är endast tillgängligt för administratörer och superanvändare).
Screenshot showing the menu location of the workspaces entry in the main menu
  1. Välj "Add Workspace" för att öppna modalen för skapande av arbetsyta.
Screenshot showing the placement of the "Add workspaces" button on the Workspaces page
  1. Definiera parametrarna för arbetsytan. Du kan lägga till flera grupper och användare i arbetsytan.
Screenshot of the "Add New Workspace" modal
  1. Du kan redigera de användare som har tillgång till dina arbetsytor genom att välja ikonen Edit.
Screenshot of the "Edit Workspace" modal

Tips

• Definiera namngivningskonventioner för enkel identifiering.
  • Kom ihåg att lägga till tydliga beskrivningar för varje arbetsyta.

** Obs:** Användarhanteringen är integrerad i AccuRanker Workspaces. Med användarhanteringen kan du lägga till användare på ditt AccuRanker-konto och definiera vilka arbetsytor varje användare har tillgång till i AccuRanker. Läs mer om AccuRanker User Management här: Användarhantering

Förbättra din synlighet
Förbättra din synlighet, förbättra din verksamhet

Förbättra din synlighet, förbättra din verksamhet

Utforska världens snabbaste och mest exakta rank tracker för djupgående SEO-insikter. Boka ett möte för att ta reda på vilka tillväxttaktiker som gör att du sticker ut i det digitala landskapet.
Boka ett möte
Nära